vocal group

WIE ZIJN WIJ.....


"A Bunch Of Twolips"" in Assen is een gemengd koor dat al sinds 1994 bestaat. Op dit moment telt het koor ongeveer 12 leden en hebben we een redelijk goede stemgroepverdeling van sopranen, mezzosopranen, alten, tenoren en bassen.


Het doel van ons koor is natuurlijk samen zingen. Door op een enthousiaste manier bezig te zijn met je stem, samen met anderen, merken we dat zingen plezier en energie geeft.

Onze dirigente, Mariken van Spronsen, stuurt het koor aan op een deskundige en motiverende manier.


Ons repertoire is breed en heel gevarieerd. We zingen wereldmuziek, Afrikaans, Latijn-Amerikaans, Engels, Frans of Duits, maar soms ook Russisch of Italiaans. Daarnaast lichte muziek zoals Clannad, Gershwin en Vangelis, maar ook muziek van b.v. Sting, Sinead O’Connor of de Beatles. Verder staat ook meditatieve muziek op ons programma.


Kenmerkend voor ons koor is dat alle muziek a capella wordt gezongen. Bij het zingen is daarom de klank en samenzang van alle stemmen heel erg belangrijk voor een goed resultaat. Dat maakt het steeds weer spannend en uitdagend!


Ieder jaar verzorgt "A Bunch Of Twolips" concerten en optredens waarbij we anderen willen laten genieten van ons zingen en nieuwe nummers van ons repertoire zullen laten horen.


Ook wordt er een aantal keer per jaar een extra repetitiezaterdag gehouden, we werken dan aan verbetering van onze zangtechnieken en de saamhorigheid binnen het koor.